Therapie Amsterdam – Noord

Therapie Amsterdam - Noord - Therapeut Mathilda

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Therapie & coaching
✔ Hypnotherapie & EMDR

Neem contact opTherapie Amsterdam – Noord
Zoek je een goede therapeut met ervaring in Amsterdam Noord? Ik ben Mathilda, therapeut, coach, EMDR-therapeut en hypnotherapeut.

Mijn praktijk is gevestigd in Amsterdam Noord en in Assendelft en is goed bereikbaar.

Je kunt bij mij terecht voor therapie, coaching, EMDR-therapie en hypnotherapie.

Ik help je graag verder!

MathildaReview:
“Mijn therapeut is geweldig, lief en sociaal, grapjes tussen de therapie door moeten ook kunnen, eigenlijk kan ik alleen maar zeggen dat ze fantastisch is! En ik raad zeker weten mensen aan om met haar in contact te komen als ze heel diep in de knoop zitten!”

Meer over:

Therapie en coaching
Coaching is een laagdrempelige vorm van hulpverlening gericht op vragen waar je tegenaan loopt in je persoonlijke ontwikkeling. Psychotherapie gaat meer de diepte in dan coaching. Je observeert jezelf grondiger en vraagt je af: Wat gebeurt er met mij en waarom gebeurt dat met mij?

EMDR-therapie
EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een effectieve psychologische behandelmethode die inzetbaar is bijvoorbeeld bij steeds terugkerende onverwerkte herinneringen van een bepaald trauma.

Hypnotherapie
Juist in je onbewuste liggen je patronen, je overlevingsstrategieën die niet meer kloppen of onverwerkte trauma’s. Door gelijk hier op in te zoomen door middel van een therapeutische trance gaat het proces velen malen sneller en dat maakt het een effectieve therapie.


Therapie Assendelft
Mathilda Bongaardt is gediplomeerd therapeut met praktijk in Assendelft en Amsterdam Noord. Ze is geregistreerd bij de NBVH en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
Mathilda is heel bekwaam en gepassioneerd in haar werk. Daarnaast is ze lief, intuïtief, en heeft ze veel empathie.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie wageningen Therapie Assendelft
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nbvh-rbcz-scag
Top