Angsten en fobieën

Therapie bij angsten en fobieën - Therapie Assendelft

Therapie bij angsten en fobieën

Pleinvrees, prikangst, smetvrees of bindingsangst. Enkele voorbeelden, maar ik behandel alle denkbare vormen van angst in mijn praktijk in Assendelft.

Onder angsten en fobieën zitten vaak zoveel lagen. Om te achterhalen wat de werkelijke oorzaak van jouw angst is luister ik goed naar je.

Ik stem me zo op je af en kan daardoor ook beter op jouw situatie inspelen. Zo is bijvoorbeeld faalangst bij de één niet hetzelfde als bij de ander in uiting en ontstaan en vraagt dan ook om een andere behandeling.

Angsten en fobieën

Jouw persoonlijke verhaal

Sommige angsten zijn heel goed te verhelpen met een paar EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) sessies, andere angsten zijn beter te behandelen met een energetische benadering of een hypnotherapie benadering.

Ik kijk naar jouw persoonlijke verhaal en stel je voor wat ik daaraan zou kunnen doen. Uiteindelijk bepalen we samen wat dan de manier wordt.

Wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Mathilda Bongaardt
Geregistreerd bij NBVH en RBCZ

Neem contact op

Meer over:
EMDR-therapie
EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een effectieve psychologische behandelmethode die inzetbaar is bijvoorbeeld bij steeds terugkerende onverwerkte herinneringen van een bepaald trauma. EMDR kan daarnaast ingezet worden bij angsten en fobieën

Hypnotherapie
Hypnotherapie laat je op een andere manier naar jezelf luisteren en kijken dan je gewend bent. Hypnotherapie gaat niet vanuit je hoofd en denken, maar vanuit je onbewuste.


Therapie Assendelft
Mathilda Bongaardt is gediplomeerd therapeut met praktijk in Assendelft. Ze is geregistreerd bij de NBVH en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
Mathilda is heel bekwaam en gepassioneerd in haar werk. Daarnaast is ze lief, intuïtief, en heeft ze veel empathie.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie wageningen Therapie Assendelft
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nbvh-rbcz-scag
Top